Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
Foto: Tine Kortenbach
15 AUG

Ny dansk fødevare: Tang

Skaldyrcenteret på DTU er i gang med at udvikle en ny, innovativ fødevare: sushi-tang dyrket i Limfjorden.

Havforskning Hav- og dambrug Fisk og skaldyr Fødevareproduktion

Nyhedsmail fra DTU Aqua

Få besked pr. mail, når der er nyt fra DTU Aqua

Ved tilmelding accepterer du, at DTU opbevarer din mailadresse. Vi bruger den kun til at sende netop dette nyhedsbrev, og vi giver ikke andre adgang til den. Du kan afmelde nyhedsbrevet her, hvorefter din mailadresse automatisk slettes.

Nyheder fra DTU Aqua

https://www.aqua.dtu.dk/nyheder?approved=%7B47F22D13-3EB9-4324-AEED-AEA91321E72F%7D&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7BE56D0AE3-755C-4C78-95E2-6D369D5C924F%7D.%7B8E16DFF0-D0BE-40FE-BB6E-D6F8516EAD17%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7BF2D14D44-AE16-4512-BBDA-49AC46583352%7D%7C%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B049A2898-364E-4876-AAE3-14DBEE38C24B%7D&descending=True&fr=1&lid=%7B47F22D13-3EB9-4324-AEED-AEA91321E72F%7D&mr=100&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=18-10-2019
20 FEBRUAR 2020