VÆLG INTERVAL
20 MAJ

Mød DTU Aqua på Naturmødet 23.-25. maj 2019

Spidshalet langebarn, tungehvarre, knurhane og troldkrabbe. Det er nogle af de mange fisk og skaldyr, som DTU Aqua har med på sin stand på Naturmødet i Hirtshals, hvor...

Fiskeri og fiskebestande Fisk og skaldyr
13 MAJ

Ph.d.-forsvar om havørredens vandring og overlevelse i dens marine livsfase

21. maj 2019 forsvarer Martin Lykke Kristensen sin ph.d.-afhandling på DTU, Silkeborg.

02 MAJ

Ph.d.-forsvar om opvækstområder for fladfiskeyngel i de indre danske farvande

14. maj 2019 forsvarer Elliot John Brown sin ph.d.-afhandling på DTU i Lyngby

25 APR

Ph.d.-forsvar om biodiversitet blandt bundlevende fisk

3. maj 2019 forsvarer Tim Spaanheden Dencker sin ph.d.-afhandling på DTU i Lyngby.

23 APR

Ph.d.-forsvar om planktonmodeller linket til transport af kulstof i havet

Den 2. maj 2019 forsvarer Agnethe Nøhr Hansen sin ph.d.-afhandling på DTU i Lyngby.

02 APR

Ph.d.-forsvar om forbedring af referencepunkter for fiskeriforvaltning

11. april 2019 forsvarer Rob van Gemert sin ph.d.-afhandling på DTU i Lyngby.

26 MAR

Ph.d.-forsvar om nye genetiske metoder i overvågningen af fiskeriet

4. april 2019 forsvarer Brian Klitgaard Hansen sin ph.d.-afhandling på DTU i Silkeborg.

21 MAR

Fra plage til ressource: Søstjerner bliver til dyrefoder

Når verdens første søstjernemelfabrik fredag den 29. marts åbner ved Limfjorden, sker det på baggrund af et samarbejde mellem universiteter og erhverv.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
18 MAR

Ny viden om forårskystfiskeri på Fyn

De fleste går efter havørred, viser nye rapporter, der også giver detaljeret viden om bl.a. lystfiskernes fiskemetoder og fangster, og hvor de kommer fra

Fødevarer, fisk og landbrug
15 MAR

Kameraer og DNA-tests til kontrol af discard-fisk

Med nye EU-regler skal fiskerne lande uønsket fangst, discard. Der er brug for at udvikle nye kontrolmetoder – f.eks. kameraer og DNA-analyser.

Fødevarer, fisk og landbrug

Nyhedsmail fra DTU Aqua

Få besked pr. mail, når der er nyt fra DTU Aqua

Ved tilmelding accepterer du, at DTU opbevarer din mailadresse. Vi bruger den kun til at sende netop dette nyhedsbrev, og vi giver ikke andre adgang til den. Du kan afmelde nyhedsbrevet her, hvorefter din mailadresse automatisk slettes.

Nyheder fra DTU Aqua