Charlotte Bernhard Madsen

Charlotte Bernhard Madsen

Emerita

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevareallergi

Danmarks Tekniske Universitet

Henrik Dams Allé

Bygning 202, rum 1232

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

LoadingText

DTU Nyheder

2016
Photo: Colourbox.dk
20 APR

Gode råd om mad uden gluten

En pjece med vejledning i, hvordan mennesker med cøliaki spiser en kost fri for gluten, er udkommet i en opdateret udgave. Den nye version indeholder bl.a. information om den seneste lovgivning på området og nye anbefalinger for gluten i småbørnskost. DTU Fødevareinstituttet er medforfatter på pjecen.

Fødevarer og fiskeri Ernæring og kostvaner
2014
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
21 JAN

Bog om risikohåndtering af fødevareallergener

Ny bog giver praktiske råd og vejledninger til fødevarebranchen om, hvordan de kan levere sikre fødevarer til allergikere. DTU Fødevareinstituttet har sammen med internationale forskere bidraget til bogen.

Fødevaresikkerhed Fødevarer og fiskeri
2008
Hjælp til at sikre fødevarer for allergikere
25 NOV

Hjælp til at sikre fødevarer for allergikere

På hjemmesiden www.foodallergens.info kan fødevarevirksomheder nu finde hjælp til at håndtere spørgsmål om fødevareallergi i hele produktionskæden. Hjemmesidens indhold er udviklet af DTU Fødevareinstituttet som led i EU-projektet EuroPrevall.

Fødevaresikkerhed