DTU FØDEVAREINSTITUTTET DTU Fødevareinstituttet
Forskningsgruppen for Fødevareallergi
Henrik Dams Allé
Bygning 202, rum 1232
2800 Kgs. Lyngby
Få tilsendt vCard på e-mail.
En pjece med vejledning i, hvordan mennesker med cøliaki spiser en kost fri for gluten, er udkommet i en opdateret udgave. Den nye version indeholder bl.a. information om den seneste lovgivning på området og nye anbefalinger for gluten i småbørnskost. DTU Fødevareinstituttet er medforfatter på pjecen.
Ny bog giver praktiske råd og vejledninger til fødevarebranchen om, hvordan de kan levere sikre fødevarer til allergikere. DTU Fødevareinstituttet har sammen med internationale forskere bidraget til bogen.
På hjemmesiden www.foodallergens.info kan fødevarevirksomheder nu finde hjælp til at håndtere spørgsmål om fødevareallergi i hele produktionskæden. Hjemmesidens indhold er udviklet af DTU Fødevareinstituttet som led i EU-projektet EuroPrevall.